FEDERATA MALAZEZE E TAEKWONDOSĖ NĖ BASHKĖPUNIM ME KLUBIN "BESA" DHE ENTIN PĖR ZHVILLIMIN E SPORTIT NGA NOVI SADI ORGANIZOJNĖ PROVIMIN PĖR TRAJNERĖ
Kurs pėr trajnerė tė rinj
Nrekė Lulgjuraj (ēiklizėm), Linda Dushaj (rekreacion, aerobi, tae-boo, fitnes etj.), Martin Lulgjuraj (taekwondo), Nikollė Kalaj (lundrim) dhe Nikollė Gegaj (kanu) do tė konkurrojnė nga data 2-10 korrik nė Sutomore pėr trajnerė tė rinj, qė nė tė ardhmen tė ndihmojnė nė hapjen e klubeve tė reja.
Federata e Taekvondo-sė sė Malit tė Zi, nė bashkėpunim me klubin "Besa" nga Malėsia dhe Entin pėr Zhvillimin e Sportit nga Novi Sadi do tė organizojnė nga data 2-10 tė kėtij muaji nė Sutomore njė kurs pėr trajnerė tė rinj nė disiplina tė ndryshme tė kėtij sporti.
Nga "Besa" pėr trajnerė do tė konkurrojnė Nrekė Lulgjuraj (ēiklizėm), Linda Dushaj (rekreacion, aerobi, tae-boo, fitnes etj.), Martin Lulgjuraj (taekwondo), Nikollė Kalaj (lundrim) dhe Nikollė Gegaj (kanu).
Sipas trajnerit tė "Besės", Nikollė Gegaj, qėllimi i organizimit tė seminarit ėshtė qė nė tė ardhmen tė hapen edhe klube tė tjera.
Nė kuadėr tė kėtij aktiviteti, "Besa" sė bashku me taekwondoistėt nga Maqedonia do tė zhvillojė edhe kampin nė taekwondo.
Disa garues tė "Besės" janė duke u pėrgatitur edhe pėr Kampionatin studentor botėror (Universiadė), qė do tė organizohet nė Beograd nga data 16-20 korrik.
rr.d.
kohapress
Me njė dėshirė dhe njė qėllim,
Tė gjithė atij duke iu betuar,
Tė lidhim besėn pėr shpėtim