Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumPortaliGalleryKėrkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi
...:::Meny Kryesore:::...
 Home
 Portali
 Forum
 Lista e Antarve
 Galeria
 Lajmet Flash
 Profili
 FAQ
 Testi I Dashuris
favoritos.gif Media & Muzika
 Telivizionet Live
 Video Klipe
 Ruzulltatet Sportive
 Mp3 Falass
 Mp3 RAP
 Kerkesa Muzikore
 Melodi Per Celular
icon_community.gif Argėtim-Zbavitje
 Video Humoristike
 Luani Lojra
 Dezing
 Poezi
 Gediche
 Argėtime
 Albumi Fotografik
 Tema tė Ndryshme
som_downloads.gif Shkarkime & Links
King-Rap Tolbar
Programe
Shkarko Scripte
Chat Programs
 Kėrko nė Forum
 Liderėt e forumit
 Ndihmė
 Kėrko
Moti Momental

Permbajta e ksaj faqe kerkon flash player per instalim kliko mbi ket tekst.

Futu nė chat
Shkopinj USB prej 32 gigabajt Chatzl10
Top 5 softuerėt antivirus pėr 2008
HTML clipboard
Top 5 softuerėt antivirus pėr 2008

1. Bit Defender

2. Kaspersky

3. Eset NOD32

4. Trend Micro Antivirus

plus AntiSpyware 

5. F-Secure Anti-Virus 

Gallery
Shkopinj USB prej 32 gigabajt Empty
SMS Falas nga KING-RaP
Partnerėt
>>> AlBaZeMeR <<<

XoFaCe

->>Ks-MaX <<<---

->> KoSoVa.Li <<<---

->> Muzik-Anglisht <<<---

V.I.P Galeri

Top posters
kanuni
Shkopinj USB prej 32 gigabajt Vote_lcapShkopinj USB prej 32 gigabajt Voting_barShkopinj USB prej 32 gigabajt Vote_rcap 
Xhebraili
Shkopinj USB prej 32 gigabajt Vote_lcapShkopinj USB prej 32 gigabajt Voting_barShkopinj USB prej 32 gigabajt Vote_rcap 
vissari
El-Fuego
drini-89
RiRi
dj-baba
dosti
king
miri
Keywords
Meda Gashi
IP Addressa Juaj&Reklama
IP

Shkopinj USB prej 32 gigabajt

Shko poshtė 
AutoriMesazh
kanuni

kanuni

Numri i postimeve : 1130

Character sheet
vissi: Lojra

Shkopinj USB prej 32 gigabajt Empty
MesazhTitulli: Shkopinj USB prej 32 gigabajt   Shkopinj USB prej 32 gigabajt Icon_minitimeFri Jan 30, 2009 10:54 pm

Shkopinj USB prej 32 gigabajt F.0129152309707_m

Verbatim ka zgjeruar ofertėn e vet tė USB-ve duke i shtuar edhe dy shkopinj me kapacitet prej 32 GB: modelin Executive me shpejtėsi tė mėdha tė leximit dhe shkrimit dhe modelin Mini Swivel me kapak rrotullues.
Duke marrė parasysh se kapaciteti i kėtyre pajisjeve ėshtė i barabartė me kapacitetin e 45 CD-ve, ato janė ideale pėr tė gjithė pėrdoruesit tė cilėt udhėtojnė dhe kanė nevojė qė me veti tė bart sasi tė mėdha tė dhėnave.

Shkopinj USB prej 32 gigabajt Verbatim1
Store 'n' Go Executive dhe Mini Swivel tanimė janė nė dispozicion nė treg, me ēmim prej 81 pėr modelin e parė dhe 77 eurosh pėr tė dytin.
Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Windows 7 prej sot fillon shitjen

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
 :: ..:: INFORMATIKA ::.. :: Tė Rejat e Teknologjis-
Kėrce tek: