Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumPortaliGalleryKėrkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi
...:::Meny Kryesore:::...
 Home
 Portali
 Forum
 Lista e Antarve
 Galeria
 Lajmet Flash
 Profili
 FAQ
 Testi I Dashuris
favoritos.gif Media & Muzika
 Telivizionet Live
 Video Klipe
 Ruzulltatet Sportive
 Mp3 Falass
 Mp3 RAP
 Kerkesa Muzikore
 Melodi Per Celular
icon_community.gif Argėtim-Zbavitje
 Video Humoristike
 Luani Lojra
 Dezing
 Poezi
 Gediche
 Argėtime
 Albumi Fotografik
 Tema tė Ndryshme
som_downloads.gif Shkarkime & Links
King-Rap Tolbar
Programe
Shkarko Scripte
Chat Programs
 Kėrko nė Forum
 Liderėt e forumit
 Ndihmė
 Kėrko
Moti Momental

Permbajta e ksaj faqe kerkon flash player per instalim kliko mbi ket tekst.

Futu nė chat
Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Chatzl10
Top 5 softuerėt antivirus pėr 2008
HTML clipboard
Top 5 softuerėt antivirus pėr 2008

1. Bit Defender

2. Kaspersky

3. Eset NOD32

4. Trend Micro Antivirus

plus AntiSpyware 

5. F-Secure Anti-Virus 

Gallery
Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Empty
SMS Falas nga KING-RaP
Partnerėt
>>> AlBaZeMeR <<<

XoFaCe

->>Ks-MaX <<<---

->> KoSoVa.Li <<<---

->> Muzik-Anglisht <<<---

V.I.P Galeri

Top posters
kanuni
Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Vote_lcapKatėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Voting_barKatėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Vote_rcap 
Xhebraili
Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Vote_lcapKatėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Voting_barKatėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Vote_rcap 
vissari
El-Fuego
drini-89
RiRi
dj-baba
dosti
king
miri
Keywords
Gashi Meda
IP Addressa Juaj&Reklama
IP

Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic

Shko poshtė 
AutoriMesazh
kanuni

kanuni

Numri i postimeve : 1130

Character sheet
vissi: Lojra

Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Empty
MesazhTitulli: Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic   Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Icon_minitimeTue Jan 20, 2009 3:06 am

Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic F.0119124815775_m
Kompania Panasonic kohėve tė fundit ka qenė bukur aktive nė fushėn e fotoaparateve digjitale dhe si rrjedhojė ka prodhuar katėr modele kompakte tė tyre.
Nė segmentin mė tė ulėt Panasonic ka paraqitur fotoaparatet kompakte DMC-FS6 dhe DMC-FS7. Qė tė dy posedojnė objektiv tė katėrfishtė (4 x Zoom) i cili niset nė 33 milimetra largėsi, stabilizim elektronik tė fotografisė dhe procesorin mė tė ri tė fotografisė Venus Engine. Modeli FS6 ka ēip CCD me rezolucion prej 8.1 megapiksela, derisa FS7 ėshtė me rezolucion 10.1 megapiksela.

Panasonic DMC-LS85 ėshtė fotoaparat me karakteristika si edhe DMC-FS6, me tė vetmin dallim qė si burim energjie pėrdorė bateritė AA.

Sigurisht qė modeli mė interesant ėshtė DMC-FS15 ultrakompakt. Nė shtėpizėn e dimensioneve jashtėzakonisht tė vogla Panasonic ka arritur tė integrojė objektivin Leica me vrimė prej 29-145 milimetras, 5 x Zoom dhe ēip CCD me rezolucion prej 12.1 megapikselash.
Katėr fotoaparate tė reja digjitale nga Panasonic Panasonic_FS15
FS15 ėshtė i mbushur me teknologji moderne pėr pėrmirėsimin e kualitetit tė fotografisė siē janė detektimi i fytyrės, stabilizimi i fotografisė Mega OIS dhe vendosjes automatike tė komandave varėsisht nga motivi i fotografimit (Intelligent Scene Selector).

Mbi tė gjitha FS15 incizon video materiale nė rezolucion high definition - HD.

www.panasonic.com
Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Panasonic Viera G2 HDTV
» Fotoaparate verore nga Sony

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
 :: ..:: INFORMATIKA ::.. :: Tė Rejat e Teknologjis-
Kėrce tek: