Wenger i krahason futbollistėt me Obaman
Trajneri i Arsenalit, Arsene Wenger, ka pohuar se do tė aktivizojė futbollistėt e rinj nė ndeshjen e Kupės Carling kundėr Wiganit.
Wenger njė kohė tė gjatė ėshtė duke i shfrytėzuar ndeshjet e Kupės pėr ti promovuar futbollistėt e rinj, tė cilėt rrallė kanė shans tė luajnė nė ekipin e parė tė Arsenalit. Nė rundin e kaluar tė Kupės Carling tė rinjtė shpėrthyen duke mposhtur Sheffield United me rezultat 6-0.
Do ti shihni 90% tė futbollistėve qė luajtėn kundėr Sheffield United nė rundin e kaluar. Ne nuk heqim dorė nga filozofia jonė, nuk do tė ndryshojmė asgjė. Kjo ėshtė e rėndėsishme pėr klubin, ka thėnė Wenger.
Unė gjithmonė kam thėnė se nuk duhet tė shihet nė pasosh, por nė kualitetin e futbollistėve. Kur Anglia do tė prodhojė kualitet, do tė fus futbollistė anglez. Tash Anglia prodhon kualitet dhe shumė shpejt do ta shihni atė nė ekipin e Arsenalit, ka shtuar francezi.
Unė besoj nė krenarinė e sportit, nėse keni kualitet do tė luani. Nėse ėshtė edhe djali im dhe nuk ėshtė aq i mirė, kurrė nuk do tė luajė me Arsenalin. Gjithmonė kam luftuar pėr kėtė. Merreni pėr shembull Barack Obaman nė SHBA. Ky ėshtė njė vend ku nėse keni kualitet mund tė arrini shumė, ka pėrfunduar Wegner