Olsi i Big Brother i martuar me njė 60-vjeēare
Lysika Hajdari, ish e dashura e njėrit prej djelmoshave aktualisht mė tė famshėm, Olsit nga spektakli Big Brother, nė njė intervistė tė dhėnė pėr Panorama Plus, ka hedhur dritė mbi disa tė vėrteta mbi personin me tė cilin ishte nė lidhje pėr mė shumė se tre vjet. Ndiqni intervistėn.
Lusi, tani qė ke deklaruar publikisht ndarjen me Olsin, e sheh Big Brother nė kanalet qė japin 24 orė kėtė program?
Lusi: Jo, do ta kisha ndjekur por ngaqė ėshtė Olsi nuk e shoh.
Nuk ke kuriozitet tė dish se ēpo ndodh mes Olsit dhe Najadės?
Lusi: E pse duhet tė kem, me ndarjen tonė, Olsi ėshtė i humbur jo unė.
Si mendon, lidhja e Olsit dhe Najadės ėshtė e vėrtetė apo gjithēka ka Olsi po e bėn pėr hir tė lojės?
Lusi: Jam e sigurt qė jo vetėm Olsi, por edhe Najada e kanė kėtė lidhje veēse njė lojė. Pastaj shoh disa puthje bajate qė ai ia jep asaj. Olsi nuk mė ka puthur kurrė ashtu. Mendoj qė Olsi po tė ishte aktor nuk do tė kishte nevojė fare pėr dubla, aktron nė mėnyrė fantastike.
Pra e shikoke Big Brother?
Lusi: Jo, shoh spektaklin e sė shtunės dhe diēka kam parė nga pėrmbledhja qė jepet aty.
Megjithatė shpesh ka pasur dyshime sikur vajtja jote tek Olsi pėr ti kėrkuar qė tė ndaheshit u bė thjesht pėr show, pėr ti dhėnė pikė Olsit. Eshtė e vėrtetė?
Lusi: Jo aspak, madje mund tė them qė tė gjithė i kisha kundėr pėr tė shkuar aty, qė nga familja ime qė ėshtė e nderuar nė Tiranė, shoqėria, tė gjithė. Unė doja tė shkoja aty pėr tė sfiduar veten nė njė farė mėnyre, pėr tė parė sa e fortė jam.
Olsi ka treguar brenda shtėpisė se ėshtė shumė tip Don Zhuani. Gjithmonė kėshtu ka qenė?
Lusi: Jo, mua nuk ma ka treguar asnjėherė atė anė tė karakterit tė tij. Jemi lidhur tre vjet mė parė. Nė fillim ishte tip anglezi, mė pas u shqiptarizua, madje ishte shumė xheloz pėr mua
Ēfarė ndjen pėr Olsin?
Lusi: Ndjej keqardhje, por mė ka marrė shumė malli.
Qė do tė thotė se mbas daljes nga shtėpia mund ta shikosh mundėsinė pėr tu ribashkuar?
Lusi: Jo, lidhja me tė ka marrė fund njė herė e pėrgjithmonė, mund tė jemi thjesht miq asgjė mė shumė.
Po nėse ai do tė thotė se e gjitha kjo ishte njė lojė, pasi aty fitoheshin 50 mijė euro?
Lusi: Jo as pėr para nuk duhej ta kishte bėrė. Olsi ėshtė djalė i zgjuar, mė vjen keq por e shoh komplet tė tjetėrsuar.
Mamaja e Olsit ka thėnė nė njė gazetė se, Olsi ėshtė i martuar. Ti dije gjė pėr kėtė fakt?
Lusi: Po unė e dija. Olsi ėshtė martuar rreth 6 vite mė parė me njė grua rreth tė 60-tave, qė punon drejtore e njė banke nė Londėr. Natyrisht si tė gjithė shqiptarėt edhe ai aspironte pėr pasaportė angleze. Ka qenė njė lidhje vetėm pėr kėtė arsye dhe Margarita e dinte. Madje, ka ardhur 2-3 herė nė Shqipėri dhe unė e kam takuar. Ajo e shikonte Olsin si djalin e saj dhe donte ta ndihmonte. Por mė bėn pėrshtypje pse duhej ta thoshte kėtė fakt mamaja e Olsit. Mbase pėr tė mė ulur mua. Sinqerisht mė vjen keq. Unė kam bashkėjetuar me Olsin tek shtėpia e prindėrve tė tij dhe e dija qė e ėma kishte xhelozi pėr mua, por ajo nuk e kupton se duke nxjerrė tė tilla gjėra i bėn keq tė birit, se mua ska ēfarė tė mė bėjė.
Sė fundi si mendon do ta fitojė Olsi Big Brother?
Lusi: Jo, nuk ka pėr ta fituar dhe pėr kėtė mė vjen keq. Mendoj qė Big Brother do ta fitojė Arbri. /panorama plus/